REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Wereldklasse Data Back-up en Recovery en de succesverhalen om het te bewijzen.

U hoeft ons niet te geloven. Luister naar onze klanten.

Toen er zich een ramp had voorgedaan, waren deze bedrijven blij met hun keuze voor KeepItSafe®

Dat is omdat KeepItSafe® er altijd is, en dag en nacht over uw data waakt, klaar om u te waarschuwen indien iets niet correct lijkt. En na een calamiteit, helpen we u om elk bestand, elk systeem te herstellen... alles. Net zoals we het voor hen deden...

“Het was een goede zaak dat we onze klant hadden geïnstalleerd met KeepItSafe toen de orkaan Sandy toesloeg, zoniet zou zijn zaak failliet gegaan zijn en zou hij gerechtelijke stappen ondernomen hebben. Maar we hebben hem volledig terug aan de slag geholpen – een compleet succes.”

Blaise Castellano, President – Command Com, Inc.

Lees meer indrukwekkende case studies

PURE Insurance

PURE was onder de indruk van de steun die ze kregen bij het ontwerp van het bewaarbeleid en de inzet van het product. De omschakeling op KeepItSafe heeft het back-up proces van PURE vereenvoudigd en de stress van tapebeheer weggenomen. Lees meer »

Protravel International

“Deze minder dure oplossingen zijn fantastisch om back-ups te maken van bestanden op uw toestel thuis, maar ze kunnen geen bedrijfssysteem aan,” legt Moran uit. “Wanneer je in paniek raakt omdat je net je systeem hebt gecrasht, wil je KeepItSafe aan de andere kant van de lijn. Je wil niet al je data met een goedkopere, lagere back-up service riskeren.” Lees meer »

Family Wealth Consulting Group

“Als een kleine onderneming moet je je partners zeer zorgvuldig kiezen. Ik krijg het gevoel dat de serviceconsultants van KeepItSafe in mijn team zitten.” Lees meer »

Criteria for Success

“Er was een geval waar ons financieel dossier met al onze maandelijkse rapporten en KPI’s verloren was geraakt. Zodra we ontdekten dat de map verwijderd was, kregen we deze onmiddellijk terug. We hoefden zelfs niemand bij KeepItSafe te bellen omdat de service zo gebruiksvriendelijk is. Er was iets ergs gebeurd en we vonden vrij snel een uitweg.” Lees meer »

Superior Office Systems

"KeepItSafe is de beste verzekering die ik ooit gehad heb. Ik besteed veel meer geld aan mijn handelsverzekering en ik zal die nooit nodig hebben. Met KeepItSafe geef ik heel wat minder uit en ik heb het vele keren gebruikt.” Lees meer »

Divine Capital Markets, LLC

“KeepItSafe heeft een teamgerichte, proactieve aanpak. Ze zijn zeer vooruitstrevend in het vinden van oplossingen voor problemen waar andere mensen in de financiële dienstensector mee werden geconfronteerd.” Lees meer »

Zo klinkt een gerust hart over data protectie

“Ik ben niet fantastisch met computers en het KeepItSafe Support team geeft me niet het gevoel een idioot te zijn wanneer ik niet de correcte technische termen gebruik. De dames van accounts zijn fantastisch en iedereen waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad, was super. Ik ben zeer tevreden over hoe goed dit voor ons is verlopen.”

Karla Churches, Managing Director – Home Let Property Management

“Dankzij de snelle reactie en het onschatbare ondersteuningsteam van KeepItSafe kwamen we snel terug op volledige productie binnen onze kritieke tijdslimiet. De continue online back-up en disaster recovery-oplossingen van KeepItSafe zijn cruciaal voor onze onderneming.”

Ronald Tyberg– Draka Norsk Kabel AS

“Even bellen naar hun ondersteuningsteam en KeepItSafe startte onmiddellijk een herstel op afstand en de server werd opnieuw gestart. We hoefden enkel de telefoon op te nemen! KeepItSafe loste ons probleem snel en moeiteloos op, en onze werknemers kregen hun salaris op tijd.”

Tore Paulsrud, Head of IT Services – CSAM Health AS

“We hebben nu een betrouwbaar, kosteneffectief systeem waarmee we onze onderneming efficiënter kunnen beheren. Indien ons systeem kapot gaat of data beschadigd raakt, zal KeepItSafe binnen enkele minuten alle bestanden hersteld hebben. We raken de data nooit meer kwijt!”

Natalie Reid, Senior Property Manager – O'Farrell Property

“De relatie die we hebben met KeepItSafe is hetzelfde soort vertrouwensrelatie die we met onze klanten willen hebben. Ik wou dat al mijn relaties net zo stevig waren als de relatie die ik met KeepItSafe heb.”

Hilary Martin, Financial Planner – Family Wealth Consulting Group

“Het hele KeepItSafe team is niet alleen zeer competent, maar ze zijn ook zeer aangenaam en ik doe graag zaken met de mensen die ik graag heb.”

Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

“KeepItSafe ontwierp een online back-up oplossing voor onze Remax branches. Ze boden ons een uitstekende en betaalbare oplossing voor onze back-up behoeften. Ik zou niet aarzelen om KeepItSafe aan te bevelen.”

Toni Dowdall, Branch Manager – Remax

“Wanneer je in paniek raakt omdat je net je systeem hebt gecrasht, wil je KeepItSafe aan de andere kant van de lijn. Je wil niet al je data met een goedkopere, lagere back-up service riskeren.”

Lou Moran, Chief Technology Officer – Protravel International

“Vorige maand moesten we onze volledige exchange-server herstellen na een hardware-crash. Dankzij KeepItSafe staat onze kritieke data opnieuw op onze mailserver. We zijn verheugd dat we KeepItSafe hebben gekozen.”

James O'Rourke CEO, ATG – Limerick

“Het personeel bij KeepItSafe is bijzonder deskundig en behulpzaam. We krijgen nu het gevoel dat we elke noodsituatie kunnen overleven die betrekking heeft op onze datasystemen.”

Trish Parker, Ex-Director – Agriguard

"Een grote onderscheidende factor voor KeepItSafe was het feit dat ik toegang kreeg tot hun technici, die me stap voor stap door het proces begeleidden en als het ware mijn hand vasthielden terwijl ik met het product werkte.”

Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager – PURE Insurance

“We herkennen een professioneel team wanneer we er een zien en KeepItSafe is zo een team. We vonden hun oplossing gebruiksvriendelijk, hun databeschermingsprotocols eersteklas en hun dag-en-nacht service uitstekend.”

Martin Conley, IT Manager – Hull City AFC
Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid