REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Essential Solutions

voor Complete databeveiliging

Uitgebreide bescherming voor uw data

KeepItSafe, een Gartner Magic Quadrant backup leverancier, is uw full-service databeveiligingspartner – en onze oplossingen bieden naadloze, continue bescherming voor uw digitale business , ongeacht waar uw data zich bevindt.

KeepItSafe® Online Back-up

De veiligste, schaalbare en eenvoudig te beheren online back-up en on-demand data recovery service in de sector — en de enige wereldwijde cloud back-up oplossing die dag en nacht continu beheerd en bewaakt wordt.

Ontdek Meer »

KeepItSafe® DR

Een alles-in-één disaster recovery en online back-up oplossing — een volledig beheerde en bewaakte DRaaS die data op verschillende offsite servers repliceert en beschermt, en een failover-mechanisme voorziet in het geval van een noodsituatie.

Ontdek Meer »

KeepItSafe® Mobile

Krachtige endpoint back-up, bestandsdeling, samenwerking, en preventie van dataverlies in één oplossing. KeepItSafe Mobile biedt IT managers de controle die ze nodig hebben om hun bedrijf te beschermen tegen onvoorziene datarampen.

Ontdek Meer »

Ondersteuning van de klant tot op nth-niveau

"Ik heb graag dat mijn hosted providers mij behandelen als een eindgebruiker die niet weet hoe iets werkt. Ik denk dat als ik deze verantwoordelijkheid aan iemand zonder technische achtergrond zou geven, ze het wel zouden redden. Alles wat mijn bedrijf in staat stelt om onafhankelijker te zijn, is fantastisch.”

Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager – PURE Insurance

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid