REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Online Back-up

KeepItSafe, een Gartner Magic Quadrant backup leverancier, levert de beste software en systemen uit de sector om uw kritieke data te beschermen. Vervolgens brengen we de technologie nog een stap verder - door de menselijke maat toe te voegen. Onze deskundige ingenieurs en klantendienst spannen zich actief in om zeker te stellen dat u steeds volledig op de hoogte bent en 100% tevreden.

Wat onze klanten zeggen over online back-up en recovery

“Wanneer je in paniek raakt omdat je net je systeem hebt gecrasht, wil je KeepItSafe aan de andere kant van de lijn. Je wil niet al je data met een goedkopere, lagere back-up service riskeren.”

Lou Moran, Chief Technology Officer – Protravel International
Klik hier voor meer klantenevaluaties »

Pure Insurance

PURE was onder de indruk van de steun die ze kregen bij het ontwerp van het bewaarbeleid en de inzet van het product. De omschakeling op KeepItSafe heeft het back-up proces van PURE vereenvoudigd en de stress van tapebeheer weggenomen.

Lees meer » Case Study downloaden

Data back-up en recovery voor kleine ondernemingen

KeepItSafe’s cloudgebaseerde back-up oplossing elimineert de noodzaak van tape back-up, zodat uw IT-personeel zich niet langer hoeft te bekommeren om het onderhoud en beheer van tape back-up. Zodat u dus over de nodige gemoedsrust beschikt om zich te concentreren op uw wat u het beste doet - uw bedrijf.

Of u nu een klein bedrijf heeft, of een eigenaar bent van een middelgroot bedrijf, KeepItSafe is de veilige, eenvoudige en efficiënte manier om een back-up te maken van uw laptops, pc’s en servers.

Ontdek Meer »

Data back-up en recovery voor corporate bedrijven

Gewoon omdat u een bedrijf bent met resources op enterprise-niveau, hoeft dit niet te betekenen dat u het grootste deel van de dag moet besteden aan IT-problemen.

KeepItSafe is een van de weinige bedrijven ter wereld met ISO 27001 certificering, wat betekent dat u op ons kunt vertrouwen en dat we gereed staan om dag en nacht uw belangrijke data back-ups veilig te controleren en beheren zodat u nooit nog een bestand verliest.

Ontdek Meer »

In een oogopslag

Wist u dat?

KeepItSafe is de alles-in-een back-up en disaster recovery oplossing die uw servers herstelt en voor naadloze bedrijfscontinuïteit zorgt.

Ontdek Meer »

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Vijf belangrijke redenen om voor KeepItSafe online back-up te kiezen. (Redmond Magazine)

  • 23% van bedrijven maken gebruik van persoonlijke toestellen om aan de werkdoelstellingen te voldoen.
  • 24% van bedrijven maken een back-up van hun data in de cloud omdat het geld bespaart.
  • 62% van bedrijven kiezen het hoogst mogelijke beveiligingsniveau.
  • 65% van bedrijven maakt geen back-up van persoonlijke toestellen in de cloud.
  • 75% van bedrijven ondervindt elk jaar een tape back-up storing.
Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid