REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Case Studies

Superior Office Systems

LANGDURIGE KeepItSafe® KLANT VOERT UPGRADE UIT NAAR KeepItSafe® DR (Disaster Recovery)

Case Study downloaden »

DE UITDAGING

Superior Office Systems , met meer dan 50 medewerkers , is sinds 1967 een erkende Canon Copier dealer met als werkgebied “Metropolitan” New York. Zij zijn gespecialiseerd in een volledig digitale productlijn en bieden een verscheidenheid aan software-oplossingen . Superior Office Systems legt een sterke nadruk op service , met snelle responstijden doordat zij beschikken over allerlei onderdelen op locatie.

In 2005, leerde mede-eigenaar Eric Wolf, door een dure les dat zijn data backup leverancier geen betrouwbare diensten levert zoals hij zelf wel doet. Toen Wolf’s computer namelijk crashte en hij al zijn contacten verloren was bleek zijn backup provider niet in staat om de gegevens te herstellen . Wolf heeft zich ingespannen om een betere oplossing te vinden en vond het met KeepItSafe.

DE OPLOSSING

Superior Office Systems is KeepItSafe beginnen gebruiken om een back-up te maken van de zes servers en al hun belangrijke gegevens inclusief Microsoft Exchange, QuickBooks, factuur- en klantendienstdata. Wolf zegt dat KeepItSafe over de jaren veel succesvolle hersteloperaties heeft uitgevoerd voor zijn bedrijf. “KeepItSafe is de beste verzekering die ik ooit heb gehad”, zegt hij. “Ik besteed veel meer geld aan mijn handelsverzekering en ik gebruik die nooit. Met KeepItSafe geef ik heel wat minder uit en ik heb het vele keren gebruikt. Je data is net zo belangrijk als je handelseigendom. Het is misschien zelfs nog belangrijker.”

Wolf waardeert en hangt af van de uitstekende klantendienst die KeepItSafe® levert. “Hun mensen weten wat ze doen, en ze zijn zeer vriendelijk, fantastisch aan de telefoon”, zegt hij. KeepItSafe neemt voortdurend contact op om zeker te stellen dat ze nog steeds de meest kritieke data veilig stellen. “Als het KeepItSafe personeel een probleem ziet, geven ze ons advies om het te verbeteren. Als er een probleem is, wil ik dat weten, en ik stel het op prijs dat ze ons opbellen”, zegt hij. Wolf is ook vol lof over het vermogen van KeepItSafe om met niet-professionals te werken. “De ingenieurs van de KeepItSafe klantenondersteuning praten niet vanuit de hoogte met je”, zegt hij. “Het zijn uiteraard technische professionals – maar ze gaan op dezelfde manier om met niet-technische mensen als met IT-personeel.”

Omdat Wolf beseft dat het moeilijk zou zijn om zaken te doen als Superior Office Systems de toegang tot de servers zou verliezen, was hij zeer geïnteresseerd toen zijn KeepItSafe vertegenwoordiger hem vertelde over KeepItSafe Disaster Recovery (DR).

KeepItSafe Disaster Recovery (DR) is een virtuele disaster recovery-oplossing die bedrijven in staat stelt om in geval van nood toegang te krijgen tot hun servers in de cloud van KeepItSafe. Binnen korte tijd na afkondiging van een ramp, kunnen de servers van Superior Office Systems operationeel en toegankelijk zijn via een virtuele desktop. DR vereist geen dure software van derden of een specifieke internetverbinding voor replicatie. En, net zoals de andere oplossingen van KeepItSafe, vereist DR niet dat klanten specifiek in-house IT-personeel hebben om de oplossing te onderhouden.

KeepItSafe legde uit aan Superior Office Systems dat de applicaties en data van hun DR beveiligde servers, gecomprimeerd en gecodeerd opgeslagen zouden worden in de datacenters van KeepItSafe. Indien Superior Office Systems een ramp zou afkondigen, zou KeepItSafe onmiddellijk beginnen met het proces om hun servers te herstellen in de cloud van KeepItSafe. De eindgebruikers van Superior Office Systems zouden toegang krijgen tot hun servers via een virtuele desktop vanaf elke locatie met een internetverbinding. Wolf was overtuigd.

“Ik wil ervoor zorgen dat wanneer ik mijn kantoor niet kan bereiken, of wanneer mijn servers beschadigd of onbruikbaar zijn omwille van een probleem zoals een stroomuitval, ik nog steeds zaken kan doen met minimale uitvaltijd”, zegt hij. “Nu weet ik dat ik dat kan, hoewel ik hoop dat we het nooit nodig hebben.”

DE RESULTATEN

Omwille van hun voorgaande ervaring met een andere back-up provider, weet Superior Office Systems uit eerste hand welk verwoestend effect een onbetrouwbare data back-up kan hebben. Sedert de overschakeling op KeepItSafe, is Superior Office Systems beginnen vertrouwen en steunen op de hypermoderne technologie en deskundige, proactieve klantendienst. “KeepItSafe is een fantastische serviceprovider die elke data-afhankelijke professionele onderneming moet hebben.” Het is pas als je een probleem hebt dat je hen naar waarde kan schatten. Alle bedrijfseigenaren moeten begrijpen dat het gewoon een kwestie van tijd is wanneer je je data verliest. Het is ons al een paar keer overkomen en KeepItSafe heeft onze data steeds met succes kunnen herstellen.”

Het was dit vertrouwen in de oplossingen en het personeel van KeepItSafe dat ertoe geleid heeft dat Superior Office Systems ook koos voor DR. “Met KeepItSafe was het alsof we één type verzekering voor onze data hadden en een paar jaar later beslisten om een hoger verzekeringsniveau te halen voor onze servers”, zegt Wolf. “KeepItSafe Disaster Recovery is als het ware onze overkoepelende polis voor onze servers. DR wordt geleverd met een maandelijkse premie, zodat we gereed zijn in het geval dat onze servers getroffen worden door een ramp.”

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid