REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Case Studies

Pure Insurance

KeepItSafe® BIEDT SNELGROEIEND VERZEKERINGSBEDRIJF GEBRUIKSVRIENDELIJKE HOSTED OPLOSSING

Case Study downloaden »

DE UITDAGING

Privilege Underwriters Reciprocal Exchange (PURE), een wederzijdse verzekeringsmaatschappij in eigendom van de leden, biedt verzekering van eigendom en ongevallen op maat voor vermogende particulieren en families. Hun beleidslijnen omvatten verzekeringen voor waardevolle woningen, auto’s, juwelen en kunstverzamelingen, persoonlijke aansprakelijkheid en vaartuigen.

In 2009 maakte PURE gebruik van tape back-up voor hun data, wat arbeidsintensief en tijdrovend was. Het systeem vereiste dat een PURE werknemer fysiek op locatie was om de tapes te organiseren en toegankelijk te houden en om de langdurige restores uit te voeren. PURE dacht aanvankelijk dat het zijn back-ups kon uitvoeren met zijn bestaande tape back-up systeem. Maar toen ze de financiële kosten en logistiek berekenden om data gedurende lange perioden te bewaren, stelde PURE vast dat het duur en omslachtig zou zijn om hun huidige systeem te behouden.

Howard Muhlstein, Infrastructuur Projectmanager bij PURE, had als verantwoordelijkheid om een nieuwe back-up oplossing te zoeken. “Ik zocht iets dat offsite en niet intern beheerd kon worden, en iets dat geen onderhoud van een hardwareoplossing zou vereisen”, zei hij. “Ik wou echt niet nog een extra hardwaresysteem aan mijn netwerk toevoegen.”

DE OPLOSSING

Muhlstein bekeek opties met uiteenlopende verschillende providers. Eén oplossing bewaarde PURE met tape, maar veranderde het retentiesysteem. Een ander systeem legde de administratieve last bij PURE voor de configuratie. Een derde oplossing vereiste de aankoop van een volledig nieuw appliance platform. KeepItSafe nam tijdens deze evaluatie contact op met PURE en stelde zijn gebruiksvriendelijke hosted oplossing voor.

KeepItSafe viel onmiddellijk op omdat het een gratis proef aanbood. “KeepItSafe leverde goed werk om het concept te bewijzen en zorgde ervoor dat technici ons toonden hoe hun oplossing in onze omgeving zou werken”, zei Muhlstein. Een grote onderscheidende factor voor KeepItSafe was het feit dat ik toegang kreeg tot hun technici, die me stap voor stap door het proces begeleidden en als het ware mijn hand vasthielden terwijl ik met het product werkte. Andere oplossingen waren meer gebaseerd op demonstratie en ik kreeg er niet echt zicht op hoe lang een back-up zou duren, of hoe een hersteloperatie er zou uitzien. Ik vond het ook moeilijk om te begrijpen hoe de data gecodeerd zouden worden door de beheerder.

Muhlstein en zijn team bij PURE evalueerden de auditinformatie van KeepItSafe om zeker te stellen dat de hosted provider geen toegang zou krijgen tot vertrouwelijke data over PURE, zijn verzekerde leden of zijn agent-partners. Muhlstein hechtte bovenal veel belang aan het directe contact met de technici die zijn contactpersonen zouden zijn nadat de deal gesloten was. “Dankzij de proefperiode wist ik wat we kochten voordat we het kochten”, legde hij uit. “Het was bovendien een extra gemoedsrust om te weten dat de mensen waar ik mee werkte tijdens het proces ook diegenen waren die het werk zouden doen.”

DE RESULTATEN

Aanvankelijk maakte Muhlstein zich zorgen dat hij moest werken met een boutique service die hij nog nooit eerder had gebruikt, dus KeepItSafe moest bewijzen dat het werkelijk de beste oplossing had. De geslaagde proef, onder leiding van echte technici in de plaats van pre-sales ingenieurs, nam Muhlstein’s bezorgdheden weg.

PURE was onder de indruk van de steun die ze kregen bij het ontwerp van het bewaarbeleid en de inzet van het product. De omschakeling op KeepItSafe® heeft het back-up proces van PURE vereenvoudigd en de stress van tapebeheer weggenomen. Aangezien KeepItSafe uitsluitend per gecomprimeerde gigabyte aanrekent zonder opstartkosten, is databescherming flexibel, schaalbaar en praktisch. Muhlstein rapporteerde dat er nooit verrassingen op de factuur staan, omdat iemand van KeepItSafe altijd de moeite neemt om wijzigingen te bespreken in de hoeveelheid data waar ze een back-up van maken.

Recentelijk is PURE gebruik beginnen maken van KeepItSafe om een back-up te maken van de data op de laptops van hun externe werknemers. “Het is fantastisch dat we geen andere oplossing moeten zoeken om hun bestanden te verwerken”, zegt Muhlstein. “Het stelt me meer gerust om te weten dat deze werknemers op het terrein niet kwetsbaar zijn. In het verleden kostte het ons minstens 24 uur herstelwerk wanneer een externe werknemer data verloren was.”

PURE meldde ook dat hoewel het restoreproces eenvoudig is, ze het op prijs stellen dat er steeds een ingenieur van de KeepItSafe klantendienst beschikbaar is om hen doorheen het proces te begeleiden - of om het voor hen te doen wanneer ze niet bij een computer kunnen. “Data back-up is niet echt sexy, dus we praten er intern niet al te vaak over”, zegt Muhlstein. “Het is een van die zaken waar mensen niet om geven tenzij ze hun bestanden verliezen. Dan geven ze er echt om.” PURE is een snelgroeiend topbedrijf voor professionele diensten dat een buitengewone service levert. Dat is iets wat ze nu gemeenschappelijk hebben met hun data back-up oplossingen provider.

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid