REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Case Studies

Family Wealth Consulting Group

IN CALIFORNIA GEVESTIGD VERMOGENSBEHEERBEDRIJF STEUNT OP KeepItSafe® OM HUN KRITIEKE DATA TE BESCHERMEN

Case Study downloaden »

DE UITDAGING

De Family Wealth Consulting Group (FWCG) is een vermogensplanningsbedrijf van het type ’fee-only’ met vestiging in Silicon Valley en biedt gepersonaliseerd advies, instructies en diensten aan succesvolle particulieren en hun families. Hun investerings- en vermogensadvies steunt op decennialange ervaring en helpt klanten om de waarde van hun resources te maximaliseren.

De partners bij FWCG besteedden veel tijd en zorg aan het beheer van hun data back-up, het uitvoeren van tape back-ups en de opslag van hun tapes in meerdere offsite locaties. “Het was een enorm gedoe”, zegt Hilary Martin, Financieel planner bij FWCG. “We wisten niet zeker of de technologie werkte, we waren niet overtuigd dat de tapes betrouwbaar waren. Het was ook niet geautomatiseerd en we deden het niet graag handmatig. Back-up is zo belangrijk voor een onderneming als de onze en we wisten dat we een betere manier moesten vinden om het te doen.”

FWCG beheert bijna $100 miljoen persoonlijk vermogen voor hun klanten en de financiële adviesfirma bewaarde een enorme hoeveelheid gegevens over meer dan 200 personen en hun families. “We zijn niet echt experts op het gebied van technologie”, zegt Martin. “We beschikten intern niet over de capaciteit om te herstellen van een groot dataverlies.”

DE OPLOSSING

FWCG wist dat ze nood hadden aan een betere, minder arbeidsintensieve en betrouwbare back-up oplossing. Hun deeltijdse IT professional stelde KeepItSafe voor, met maatschappelijke zetel in New York City. KeepItSafe won het vertrouwen van FWCG en begon iedere avond via het internet een uitgebreide back-up uit te voeren van de data en documenten van het bedrijf.

(Omdat FWCG verplicht werd door The Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA) om alle binnenkomende en uitgaande correspondentie voor altijd te archiveren, maakte de vermogensplanningsfirma verder gebruik van Global Relay, een eersteklas berichtenarchiveringsbedrijf, om een back-up te maken van hun e-mail, zodat ze deze regelgevingen konden naleven).

“We zijn een papierloos kantoor, dus KeepItSafe begon een back-up te maken van letterlijk alles”, zegt Martin. KeepItSafe ontwierp ook een manier om een back-up te maken van de desktops en laptops van FWCG, iets wat nog niet was gebeurd voordat het hosted back-up bedrijf in dienst werd genomen. “Ik heb geen controle over de manier waarop mensen hun data opslaan”, zegt Martin. “Ik voel me volledig beschermd nu dat KeepItSafe over onze data waakt.” Als er iets fout is gelopen met de back-up de avond voordien, stelt Martin de persoonlijke e-mails die ze ontvangt van een KeepItSafe technicus echt op prijs. Het is niet zomaar een automatisch antwoord.

Een paar jaar nadat FWCG klant werd van KeepItSafe, installeerde FWCG ACT, software voor het beheer van hun klantenrelaties (CRM). Het was de eerste keer dat het Californische bedrijf een SQL database had gebruikt. “We wisten niet hoe we een back-up moesten maken”, zegt Martin. “Dus ik nam contact op met KeepItSafe en vroeg naar hun klantenondersteuning. Onze technicus wist precies wat te doen. Hij nam contact op met onze ACT consultant in Texas en zorgde ervoor dat het werkte. Ik was zo opgelucht met de snelle reactie en deskundigheid van KeepItSafe - ik moest niet leren hoe ik het moest doen.”

DE RESULTATEN

“Zodra we KeepItSafe in dienst namen, maakten we ons helemaal geen zorgen meer over data back-up”, zegt Martin. Ze meldt dat ze nooit een volledig herstel hebben moeten uitvoeren, maar ze hebben verschillende keren beroep gedaan op KeepItSafe om een verloren bestand op te halen. “Onze senior partner heeft bijvoorbeeld een creatief bestandsbeheersysteem en af en toe verliest hij documenten”, zegt ze. “Soms vinden we het zelf, soms hebben we KeepItSafe nodig.”

Martin zegt dat ze de indruk krijgt dat de professionals bij KeepItSafe eerlijk en betrouwbaar zijn en dat ze haar beste belangen behartigen. Ze stel het ook op prijs dat ze haar helpen om haar kosten te te beheren en haar advies geven over manieren om geld te besparen. “Als een kleine onderneming moet je je partners zeer zorgvuldig kiezen”, zegt ze. Ik krijg het gevoel dat de serviceconsultants van KeepItSafe aan mijn zijde staan.”

Martin ziet een groot verschil in de klantendienst die ze krijgt van KeepItSafe in tegenstelling tot de service van andere leveranciers die vaak doen alsof het probleem dat FWCG heeft niet kritiek is en geen prioriteit krijgt. “De relatie die we hebben met KeepItSafe is hetzelfde soort vertrouwensrelatie die we met onze klanten willen hebben”, zegt Martin. “Ik wou dat al mijn relaties net zo solide waren als de relatie die ik met KeepItSafe heb.”

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid