REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Case Studies

Divine Capital Markets

INSTITUTIONELE MAKELAARDEALER KIEST VOOR KeepItSafe® OM TE VOLDOEN AAN DE SECTORVOORSCHRIFTEN

Case Study downloaden »

DE UITDAGING

Divine Capital Markets LLC is een makelaarsbedrijf dat zich specialiseert in trading, onderzoeks- en investeringsbankieren. Ze zijn gevestigd in New York City en bieden institutionele portfoliomanagers, vennootschappen, pensioenplansponsors, hedge funds en investeerders kwalitatief hoogstaande tradingstrategieën, onderzoeks- en consultingdiensten en privaat vermogensbeheer.

In de makelaarsector moeten bedrijven van een bepaalde omvang een back-up laten maken van hun data door een derde partij. Wanneer de 25 man tellende Divine Capital Markets hun zoektocht begonnen naar een volledig beheerd online data back-up bedrijf, begonnen ze met een shortlist. KeepItSafe maakte direct de beste indruk” zegt oprichter en CEO Danielle Hughes.

DE OPLOSSING

“In onze sector is het verplicht om een disaster recovery-oplossing te hebben”, zegt Hughes. “In 2006 begonnen we een back-up te maken van kritieke data van ons netwerk en vaste schijven met KeepItSafe.” Hughes leerde al snel de voordelen kennen van een hosted back-up service toen Divine Capital Markets data verloor van een drive die geen back-up had gekregen van KeepItSafe. “We voegden het onmiddellijk toe”, zegt ze. Divine Capital Markets maakt nu gebruik van KeepItSafe om al hun missiekritieke informatie te beschermen, inclusief databases, persoonlijke bestanden, bedrijfsbestanden, historische bestanden en contactinformatie.

DE RESULTATEN

Databescherming is een van die diensten die op de achtergrond staan, zegt Hughes. “Ik denk er niet elke dag aan, maar KeepItSafe levert fantastisch werk en ik raad hen ten zeerste aan.” Divine Capital Markets mag zich gelukkig prijzen dat ze geen grote systeemstoring hebben gehad en nog geen beroep hebben moeten doen op KeepItSafe om kritieke informatie te herstellen. “Gelukkig is KeepItSafe gewoon een verzekering voor mij. We hebben een aantal tijdelijke medewerkers, zoals stagiairs en dankzij KeepItSafe weten we dat we beschermd zijn in het geval dat iemand per ongeluk op ’verwijderen’ klikt.

Divine Capital Markets vindt de klantendienstingenieurs van KeepItSafe ervaren, proactief en behulpzaam. Ze stellen het op prijs dat KeepItSafe zijn klanten op de hoogte stelt van toekomstige vakantie-uren, zoals de beurs met zijn leden doet. Hughes zegt dat KeepItSafe uiterst professioneel was tijdens hun jaarlijkse audits en het team is zeer effectief in zijn rechtstreekse contacten met auditors om zeker te stellen dat het makelaarsbedrijf de regels naleeft.

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid