REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Case Studies

Criteria for Success

TOEN CRITERIA FOR SUCCESS VASTSTELDE DAT HUN SERVER ONDER WATER STOND, KONDIGDE ZICH DE NOODZAAK AAN OM HUN DATA BETER TE BEVEILIGEN

Case Study downloaden »

DE UITDAGING

Criteria for Success, Inc. is een salesconsultancybedrijf in New York City. De oprichter en CEO Charles Bernard startte het bedrijf in 2004 met het doel om de systemen en gedragingen te identificeren die alle verkopers in een organisatie in staat zouden stellen om net zo effectief te zijn als de beste presteerder.

Criteria for Success had de eerste drie jaar dat ze zaken deden geen formeel back-up systeem. “We hadden een Toshiba 250 gigabyte drive die we fysiek aansloten op de server”, herinnert Bernard zich. “Eén persoon had de verantwoordelijkheid om een handmatige back-up te maken. In het weekend koppelde ik de drive los en bracht deze mee naar huis in mijn boekentas.”

Bernard zegt dat ze wisten dat ze nood hadden aan een beter systeem, maar geeft toe dat niemand in zijn bedrijf prioriteit gaf aan data back-up. Toen barstte er op een nacht een leiding in het plafond van hun kantoren. “’s Ochtends troffen we de server in een plas water aan. We schakelden de server onmiddellijk uit en ik maakte me zorgen dat we de server niet meer aan de praat gingen krijgen”, zegt hij. “Het was een wonder dat de server nog werkte. We beseften toen dat helemaal niet altijd een back-up werd gemaakt van de zaken waarvan we dachten dat handmatig een back-up werd gemaakt.”

DE OPLOSSING

Bernard hoorde via andere professionele dienstenbedrijven over de reputatie van KeepItSafe. Hij maakte onmiddellijk een afspraak met KeepItSafe. “Op de dag dat we kennis maakten met hen hadden we al een back-up”, zegt hij.

Bernard has a technical background and knew he didn’t want a solution that involved backing up to tape and bringing the tapes offsite. “We are a small company with no dedicated IT staff,” he says. “We wanted a data backup and recovery solution that would require virtually no intervention on our part.”

Criteria for Success heeft een hybride omgeving, dus ze voeren sommige van hun toepassingen uit in de cloud en gebruiken KeepItSafe voor de interne systemen en kantoorgebaseerde programma’s van het bedrijf. KeepItSafe waarborgt dat alle projectmanagementdocumenten van het bedrijf, de Human Resources data, de presentaties en juridische contracten met hun klanten allemaal veilig een back-up hebben gekregen en eenvoudig hersteld kunnen worden.

Bernard was onmiddellijk onder de indruk van de klantendienst, de training en het gebruiksgemak van het systeem van KeepItSafe. Het personeel van Criteria for Success kon het enorm op prijs stellen dat indien ze een vraag hadden, ze onmiddellijk iemand van de technische ondersteuning van KeepItSafe aan de telefoon kregen. “Ik vond de kost van KeepItSafe ook redelijk, als je weet dat ze mijn bedrijf beschermen. In het bijzonder toen ze ons vertelden dat ze gereduceerde prijzen aanbieden voor data die niet vaak verandert”, zei hij.

DE RESULTATEN

Gelukkig zijn geen leidingen meer gesprongen sinds 2007 toen KeepItSafe back-ups begon te maken voor Criteria for Success, maar Bernard zegt dat er situaties geweest zijn waar een werknemer per ongeluk een map heeft verwijderd. Hij geeft aan dat omdat de service van KeepItSafe zo eenvoudig te gebruiken is, zijn personeel de meeste herstellingen zelf heeft kunnen doen.

“Er was een geval waar we onze financiële map met al onze maandelijkse rapporten en KPI’s verloren hadden”, zegt hij. “Zodra we ontdekten dat de map verwijderd was, kregen we deze onmiddellijk terug”, zegt hij. “We hoefden zelfs niemand bij KeepItSafe te bellen omdat de service zo gebruiksvriendelijk is. Dat is het enige bewijs dat ik nodig had. Er was iets ergs gebeurd en we vonden vrij snel een uitweg.”

Bernard zegt dat hoewel KeepItSafe enorm gegroeid is sinds Criteria for Success voor het eerst klant werd bij hen, hij het gevoel krijgt dat het hosted back-up bedrijf nog steeds aanvoelt als een klein bedrijf, met een ondernemende can-do attitude. “Het hele KeepItSafe team is niet alleen zeer bekwaam, maar ze zijn ook zeer aangenaam”, zegt hij. “En ik doe liever zaken met mensen die ik graag heb.”

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid