REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Over KeepItSafe®

Uw Data Back-up & Recovery Specialisten

Wie zijn wij

Het is onze missie om de data van onze klanten te beschermen, dag en nacht, tegen alles – natuurrampen, cyberdiefstal, menselijke fouten, systeemstoringen. Als een ramp toeslaat, zijn wij er - onmiddellijk - om alles te herstellen.

KeepItSafe® is een kwalitatief hoogstaande, white-glove service voor online back-up, disaster recovery en bedrijfscontinuïteit – en één van de enige internationale recovery providers die bekroond is met ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging.

Uw data wordt 24/7 proactief gemanaged en gemonitord door Keepitsafe. Ons portfolio aan backup en recovery diensten zorgen voor de beste bescherming van uw data - en mocht u onverhoopt data kwijtraken zorgen wij ervoor dat u hier z.s.m. weer over beschikt.

Onze belofte aan elke klant

KeepItSafe begrijpt hoe belangrijk uw data is voor uw onderneming, en daarom zijn we zo gedreven om uw data te beschermen, met de hoogste coderings- en veiligheidsniveaus – en daarom garanderen we u een volledig herstel, snel, zelfs indien u een ramp overkomt.

De KeepItSafe belofte: We behandelen uw data zoals onze eigen data en tolereren niet dat zelfs maar één bestand verloren gaat.

U hoeft ons niet te geloven. Luister naar onze klanten. »

Uw data ondersteund door een wereldmarktleider

Als een KeepItSafe klant, krijgt u ook het unieke voordeel van de ondersteuning en hulpmiddelen van ons moederbedrijf, de multinationale cloud service provider j2 Global® - die miljoenen investeert in KeepItSafe’s ongeëvenaarde infrastructuur en internationaal ondersteuningsteam.

Met KeepItSafe geniet u van het beste van beide werelden. U krijgt dag-en-nacht bescherming van uw data en bewaking door plaatselijke deskundigen, in combinatie met de back-up en resources van een toonaangevende cloud service provider, die meer dan 12 miljoen tevreden klanten verspreid over 50 landen heeft.

Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid