REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Data back-up voor kleine bedrijven

Eenvoudig. Veilig. Betaalbaar.

Krijg de databescherming die de grote spelers gebruiken

Eigenaar zijn van een klein tot middelgroot bedrijf is al moeilijk genoeg, zonder dat u zich ook nog eens kopzorgen wilt maken over de veiligheid en toegankelijkheid van uw data.

KeepItSafe Online Back-up maakt het beheer van uw digitale bestanden eenvoudig, en maakt automatisch een back-up van uw bedrijfsgegevens naar onze veilige, offsite datacenters — waar deze langdurig aanwezig zijn voor bewaring en naleving van de voorschriften. Ze zijn ook onmiddellijk op te halen.

Met het team van experts van KeepItSafe Online Backup op zoek na uw gegevens 24/7 , zul je gemoedsrust te weten dat uw gegevens altijd veilig , altijd beschermd - en altijd beschikbaar zijn voor het ophalen van de dag of nacht .

De voordelen van KeepItSafe Online Back-up

Geautomatiseerde back-up.
Bespaart tijd en de rompslomp van handmatige back-ups is overbodig

Redundante back-up systemen.
Zorg dat u nooit nog een bestand verliest

Volledig beheerd en gecontroleerd.
Zodat u zich minder hoeft te concentreren op IT en meer op taken die belangrijk zijn voor de missie van uw bedrijf

Hoogste coderingsnormen.
Uw data worden steeds veilig overgebracht naar onze offsite datacenters, vervolgens dag-en-nacht beveiligd voor langdurige opslag

Wat onze klanten zeggen over KeepItSafe Online Back-up

“Het was een goede zaak dat we onze klant hadden geïnstalleerd met KeepItSafe toen de orkaan Sandy toesloeg, zoniet zou zijn zaak failliet gegaan zijn en zou hij gerechtelijke stappen ondernomen hebben. Maar we hebben hem volledig terug aan de slag geholpen – een compleet succes.”

Blaise Castellano, President - Command Com, Inc.
Lees meer getuigenissen »

Waarom KeepItSafe Online Back-up?

Spaar geld uit.
Beste waar voor uw geld ten opzichte van eender welk online back-up systeem op de markt.

Ongeëvenaarde klantendienst
In tegenstelling tot andere providers controleert KeepItSafe uw data dag-en-nacht, gereed om proactief problemen aan te pakken en we zijn er steeds om u te helpen.

Gemoedsrust
We zorgen dat uw data 100% veilig en beveiligd is, en steeds beschikbaar om deze op te halen.

Wist u dat?

KeepItSafe is de alles-in-een back-up en disaster recovery oplossing die uw servers herstelt en voor naadloze bedrijfscontinuïteit zorgt.

Ontdek Meer »

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid